Relatietherapie

Relatieproblemen

In elke relatie komen conflicten voor. Meestal kunt u deze samen oplossen. En als het goed is kunnen conflicten zelfs bijdragen aan een verbetering en verdieping van uw relatie. Maar soms komt u er samen niet meer uit en loopt de relatie vast; onuitgesproken gevoelens, irritaties, vervelende routines, vervreemding, agressie, seksuele problemen. De een geeft de ander de schuld en de ander geeft de een de schuld. Een negatieve vicieuze cirkel onstaat waar u niet meer uitkomt.
Vaak kan relatietherapie helpen om de relatie te verbeteren. Een onafhankelijke, objectieve en onpartijdige psycholoog kan u helpen om ongewenste ingeslepen patronen zichtbaar te maken en te veranderen.
Na uw aanmelding komt u langs voor een intakegesprek. Dit gesprek is natuurlijk met u en uw partner. We bekijken samen wat er aan de hand is en stellen vast wat er moet gebeuren. Meestal zijn beide partners aanwezig bij elk gesprek. Soms is het goed om een enkel gesprek apart te voeren. Meestal zijn 4-8 gesprekken al genoeg om u en uw partner weer op weg te helpen.

 

aanmeldingsformulier