Erik van Bruggen

GZ Psycholoog

Algemene voorwaarden

 • Kunt u niet komen op een afspraak? Meld dit dan minimaal 24 uur van tevoren. Zonder tijdige afzegging wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

 • Volwassenen

  U heeft een verwijzing van uw huisarts nodig waarin staat aangegeven wat het probleem is, wat de vermoedelijke diagnose is en wat de te verwachte bahandelduur is.
  Basisgezondheidszorg wordt vergoed door de verzekeraar. Met de meeste verzekeraars heb ik contracten (niet met Menzis). Gaat u dus goed na bij uw verzekeraar wat u vergoed krijgt. Dit is de verantwoordelijkheid van de client zelf.

  Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u meer vergoed krijgen.

  Om extra te kunnen profiteren van de door de verzekeraar aangeboden vergoedingen via de basisverzekering, kan het raadzaam zijn de verzekering aan te passen (naturapolis versus restitutiepolis) of een aanvullende verzekering af te sluiten.

  U kunt natuurlijk ook terecht zonder verwijzing van de huisarts en zelf de kosten betalen. Dan loopt de hulp buiten uw verzekering om en hoeft er ook geen officiële diagnose gesteld te worden.

  • Consult (life of online) 45 minuten: 110 euro.

  Indien u niet binnen de gestelde termijn heeft betaald, krijgt u een herinnering. Bij de tweede herinnering worden 20 euro administratiekosten berekend.

  Wanneer na twee herinneringen geen betaling is ontvangen wordt een incassobureau ingeschakeld. De kosten hiervan zijn voor rekening van de cliënt.


  Relatietherapie: vanaf 120 euro per uur.

 • NIP-lidmaatschap-klachtregeling

  Bent u niet tevreden? Bespreek dit dan aub met mij. En komen we er niet uit? Dan staat het u vrij om een klacht in te dienen.

  Ik ben als GZ psycholoog lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen, de beroepsvereniging voor psychologen. Via de link op deze website kunt een klacht indienen.